Veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala

VENTILATORI - NOVO u našoj ponudi

14.5.2015. 19:59:24

NOVO u našoj ponudi  !!!

Ventilatori


Ventilatori za kućanstvo
 
Ventilatori za kućanstva su univerzalni ventilatori. Nalaze široku primjenu u ventilaciji kupaonica, kuhinja, WC-a, kao i u uredima, kućama ili stanovima.
Tipične dimenzije ventilatora su, promjera 100, 120, 150, 200 mm. Kućište je izrađene od visokokvalitetnog ABS s antistatičkim dodacima koji sprječavaju nakupljanje prašine. Većina modela su proizvedeni u klasi zaštite IP X4. U većini ventilatorima koriste se motori s kugličnim ležajevima i kliznim ležajevima.
-Ventilator s kugličnim ležajem produžuje život ventilatora, smanjuje buku i može biti instaliran u bilo kojem položaju.
-Ventilatori s kliznim ležajevima može se ugraditi samo u okomitom položaju.

Tiha ventilacija (PLAY-serija)

- Hibridni propeler koji povećava protok zraka i smanjenjuje buku ventilatora,
- Mogućnost jednostavnog rastavljanja propelera tijekom periodičnog čišćenja ventilatora,
- Cijev ventilatora učvršćena sa 6 rebara koja sprečavaju deformacije tijekom njegove instalacije u
   neispravno izvedeni otvor za montažu,
- Nema mogućnost ispadanja propelera s ventilatora; u radu je propeler pritisnut protočnim zrakom na motor,
- Vrlo jednostavno spajanje ventilatora na mrežu, bez potrebe demontaže
   (Svi kabeli su izvedeni izvan kućišta i spojeni na rednu stezaljku)
- Jednostavna regulacija razine vlage i timera, pomoću potenciometara izvučeni na čelo ventilatora (skriven ispod rešetke) 
   opskrbljen "odvijačem" za postavljanje potenciometara (verzija WCH,)
- Senzor vlage je smješten u gornjem dijelu ventilatora, tamo gdje postoji najviše vlage (verzija WCH).

Ventilatori za industriju

Industrijski ventilatori su neophodni u svakom proizvodnom pogonu, koji vodi brigu o zdravlju radnika. Ventilatori pružaju maksimalnu udobnost što se izravno odnosi na povećanje produktivnosti rada. Visoke vrijednosti i širok raspon tehničkih parametara i moderan estetski dizajn omogućuju da se ventilatori koriste za ventilaciju u javnim zgradama, poslovnim prostorijama, industrijskim objekatim, skladištima i gospodarskim zgradama.
Ventilatori mogu biti opremljeni s regulatorom broja okretaja, tako da se rad ventilatora može lako prilagoditi potrebama korisnika.

Kanalni (cijevni) ventilatori

Kanalni (cijevni) ventilatori namijenjeni su za ugradnju u ventilacijske kanale (vodove, cijevi), a koriste se za prijenos i jačanje strujanja zraka unutar istih. U ponudi su radijalni i aksijalni kanalni ventilatori. Kanalni ventilatori namijenjeni su za ventilaciju prostorija s niskim stupnjem zagađenjem prašinom, pogodni su za ugradnju u vertikalnom ili horizontalnom položaju, tako da se mogu koristiti u različitim mehaničkim ventilacijama.
Rozete i rešetke (završeci) za ventilatore

Bogata i raznolika paleta ventilacijskih završetka, koji omogućuju učinkovit sustav razmjene zraka, čine dekorativni i estetski završetak ventilacijskih sustava.
Ventilacijska rešetka - smanjuje povratni tlak i usisavanje ventilacije. Ovi sustavi omogućuju učinkovitu distribuciju zraka i oni također štite od padalina kada je instaliran izvana.
Odbojnici - instalirani na krovovima, na vrhu ventilacijskih kanala ili dimnih kanalima i služe za smanjenje protoka zraka natrag u sustav, te da se poveća propusnost ventilacijskog sustava ili dimovodnog kanala. Njihov dizajn sprječava ulazak vlage u sustav.
Ventilacijska rozeta - nalazi se u vratom krilu. Oni se koriste u stambenim zgradama i općenito za sanitarne prostore. Ovi zračni difuzori se koriste za unos i izbacivanje zraka.Oni osiguravaju učinkovitu raspodjelu zraka za odvođenje zraka u različitim smjerovima. Dostupni su sa plastičnim i metalnim završecima.
Rozeta za vrata - omogućuju dobro cirkuliranje zraka kroz zatvorena vrata. Oni su obično postavljen na dnu vrata i pogodne su za većinu vrsta okruženja.

Pribor i oprema za ventilatore

Ventilacijska oprema koristi se za ugradnju uređaja i ventilacijskih sustava. Proizvodi su napravljeni od raznih materijala i u raznim dimenzijama, a tvrtka ih stalno prilagođava individualnim potrebama kupaca. Oprema uključuje široki spektar elemenata koji se koriste tijekom ugradnje ventilacijskog sustava. U opremu ubrajamo trake za brtvljenje, regulatore okretaja, obujmice za stezanje.

-tehnićka podrška i savjeti