Veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala

Ugradni infracrveni senzor pokreta MB360

11,10 €

Ugradni infracrveni senzor pokreta MB360

šifra artikla: 494565šifra
artikla
494565
360°
3-2000 lux
10s...15min
IP 20
75,6 x Ø76
-20°C do +40°Cmontaža u
spušteni strop
                                                                          

IC senzor se sastoji od infracrvenog osjetila velike osjetljivosti i elektroničke sklopke s malom snagom vlastitog utroška, pomoću koje se može uklapati električni aparati (npr.rasvjetno tijelo u raznim prostorima) u industriji, stambenim i trgovačkim objektima. Ukoliko mu u motreno područje dospije živo biće, uklopit će priključeno trošilo (nrp.reflektor). Može se pomicati u vodoravnom i okomitom smjeru prema potrebi korisnika i time postići odgovarajuće područje motrenja. Postoji ovisnost između pravca gibanja i osjetljivosti, što prikazuju priložene skice. U ovisnosti od rasvijetljenosti okoline može se mijenjati način rada iz dnevnog u noćni.

Senzori nisu pogodni za uklapanje-isklapanje fluorescentnih cijevi s kompenzacijom ili rasvjetnih tijela sa kompakntim fluorescentnim cijevima.

izvor
svjetlosti

max.priključena
snaga
1100W
900W
300W
300W
0,6 do 1,5 m/s

                                                Vezani proizvodi:
  
           
                                                   Slični proizvodi:

                                   
    

Podžbukne senzore gibanja preporučamo za upravljanje trošilima u zatvorenom prostoru gdje podžbukni način instaliranja osigurava estetičniji izgled. Vrijeme kašnjenja i uključivanje senzora u ovisnosti od rasvijetljenosti okoline mogu se regulirati kontinuirano, ali valja pripaziti da se naknadna regulacija može izvesti samo ponovnim demontiranjem instaliranog senzora!