Veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala

Ugradbeni radarski senzor pokreta L160

26,82 €

Ugradbenini radarski senzor pokreta L160

šifra artikla: 494566

Radarski senzori pokreta za razliku od infracrvenih gibanje osjete i kroz tanki, čvrsti materijal, i mogu se instalirati u plastičnu kutiju, spušteni strop od gipskartona i mineralne vune, ili u rasvjetna tijela. Međutim, treba uzeti u obzir da radarski valovi ne prolaze kroz metalne plohe! Skriveno postavljanje ima prednosti kako zbog estetike, tako i u sigurnosno-tehničkom smislu. Vrijeme kašnjenja, osjetljivost i uključivanje senzora u ovisnosti od rasvijetljenosti okoline mogu se podjednako kontinuirano regulirati.


-za ugradnju u rasvjetno tijelo
-boja : bijela

Ugradni radarski senzor pokreta L160:
Male dimenzije i oblik senzora čine ga idealnim za dopunsko upravljanje u rasvjetnim tijelima. Senzor gibanja sa zasniva na radarskoj tehnici i pogodan je za smještanje u rasvjetna tijela sa staklenim balonom, jer radarski valovi s lakoćom prolaze kroz staklo. Funkcionalnost senzora označava poseban LED-indikator. Čak se tri njegova radna parametra (pogonsko vrijeme, osjetljivost i vanjska rasvjetljenost) mogu kontinuirano regulirati.

Tehnički parametri:
Napon: 230 V AC
priključena snaga: 1200 W (230 V AC žarulja)
snaga utroška: 0,9 W
motrena brzina gibanja: 1 … 1,5 m/s
osjetilni kut: 160°
vrijeme kašnjenja: 8 s – 12 min
osjetilna daljina: 3-10 m (promjenjiva)
rasvjeta okoline:

2 – 2000 lux(promjenjiva)

pogonska temperatura: 0 °C - +40 °C
radarski val: 5,8 GHz
preporučena visina montaže: 2,5 m
senzorska daljina:
max.9m
brzina detekcije:
0,6 do 1,5 m/s


Sadržava osjetilo pokreta velike osjetljivosti. Ukoliko u motreno područje dospije živo biće, aparat će uključiti priključeno trošilo (npr.reflektor).

Automatski reagira na rasvijetljenost okoline (dnevna i noćna funkcija).

Montaža je jednostavna, a primjenjivost široka.

Podžbukne senzore gibanja preporučamo za upravljanje trošilima u zatvorenom prostoru gdje podžbukni način instaliranja osigurava estetičniji izgled. Vrijeme kašnjenja i uključivanje senzora u ovisnosti od rasvijetljenosti okoline mogu se regulirati kontinuirano, ali valja pripaziti da se naknadna regulacija može izvesti samo ponovnim demontiranjem instaliranog senzora!