Senzor pokreta infracrveni - zidni, crni - TM008C

Senzor pokreta infracrveni - zidni, crni - TM008C
Cijena: 87,36 kn / 11,59 €

Senzor pokreta infracrveni - zidni, crni - TM008C

šifra artikla: 491833
Senzor se sastoji od infracrvenog osjetila velike osjetljivosti i elektroničke sklopke s malom snagom vlastitog utroška s pomoću koje možemo uklapati rasvjetu raznih prostora (industrijskih, stambenih, trgovačkih). Ukoliko mu u motreno područje dospije živo biće, uklopit će priključeno trošilo (npr. reflektor). Može se pomicati u vodoravnom i uspravnom smjeru prema želji korisnika i time postići odgovarajuće područje motrenja. Postoji ovisnost između pravca gibanja i osjetljivosti, što prikazuju priložene skice. U ovisnosti od rasvijetljenosti okoline može se mijenjati način rada iz dnevnog u noćni.


-boja : crna

šifra
artikla
Senzorska
 duljina

boja

 491833120°< 10 lux10s do 4 minIP 44
max. 14 m
montaža na vertikalni zid
 crna
Max. priključena snaga:1.100 W
750 W
500 W
Napomena:
Senzori nisu pogodni za uklapanje-isklapanje fluocijevi s kompenzacijom ili rasvjetnih tijela s kompaktnim fluocijevima.

Tehnički parametri:
 Napon:
 220-240 V AC
 Snaga:
 1100 W (220-240 V AC žarulja)
 Snaga utroška:
 max. 0,45 W
 Brzina kretanja:
 0,6 ... 1,5 m/s
 Položaj montiranja:
 Na vertikalni zid
 Temperatura okruženja:
 -20 ˚C ... +40 ˚C
 Relativna vlažnost:
 max. 90 %IC senzori pokreta
IC senzor se sastoji od infracrvenog osjetila velike osjetljivosti i elektroničke sklopke s malom snagom vlastitog utroška, pomoću koje se može uklapati električni aparati (npr.rasvjetno tijelo u raznim prostorima) u industriji, stambenim i trgovačkim objektima. Ukoliko mu u motreno područje dospije živo biće, uklopit će priključeno trošilo (nrp.reflektor). Može se pomicati u vodoravnom i okomitom smjeru prema potrebi korisnika i time postići odgovarajuće područje motrenja.
Postoji ovisnost između pravca gibanja i osjetljivosti, što prikazuju priložene skice. U ovisnosti od rasvijetljenosti okoline može se mijenjati način rada iz dnevnog u noćni.
Senzori nisu pogodni za uklapanje-isklapanje fluorescentnih cijevi s kompenzacijom ili rasvjetnih tijela sa kompakntim fluorescentnim cijevima.
Vrste IC senzora pokreta: -IC senzor za zdinu motažu     -IC senzor za stropnu montažu    -IC ugradni senzori